Wachtwoord vergeten

Voorwaarden

Aanvraag Schoolbox

Je kan de Schoolbox aanvragen als je in naar groep 1 gaat of hier al in zit. De Schoolbox is alleen aan te vragen als je in Nederland woont en kan alleen opgehaald worden in een officieel Schoolbox-uitgiftepunt naar keuze. 

Het aanvragen van de Schoolbox is mogelijk vanaf twee maanden voor de allereerste schooldag in groep 1. Dit mag ook het eerste dagje wennen op de basisschool zijn.

Misbruik

De Schoolbox kan alleen aangevraagd worden voor jezelf of voor iemand in jouw gezin die naar groep 1 gaat. Hiervoor is een geldig e-mail adres nodig. Het is niet toegestaan om meer dan één aanvraag per kind te doen. Misbruik wordt niet geaccepteerd en indien dit geconstateerd wordt zijn wij gerechtigd om zonder voorafgaande waarschuwing de opgegeven gegevens en het account te verwijderen en de uitgifte van de Schoolbox te weigeren. Alle ingevulde persoonsgegevens dienen dan ook naar waarheid te zijn ingevuld.

Uitgifte Schoolbox

Op vertoon van een e-mail met een unieke code kan de Schoolbox opgehaald worden bij een uitgiftepunt. Bij het ophalen van de Schoolbox dienen zowel de ouder als het kind aanwezig te zijn.