Wachtwoord vergeten

Veel gestelde vragen

1. De winkels zijn dicht, wat nu?

Helaas is het logistiek gezien niet mogelijk om een Schoolbox op te sturen. Alle codes zijn verlengd, zodat je ook na de maatregelen, als de winkels weer open gaan, een Schoolbox kunt ophalen. Ook al krijg je herinneringsmails, de codes blijven geldig. Zo kan ook jij een Schoolbox ophalen!

2. Wat is de Schoolbox?

De Schoolbox is een goodiebox die je kan aanvragen als je voor het eerst naar de basisschool gaat. Hierin zitten allemaal leuke cadeautjes speciaal voor groep 1!

3. Wat zit er in de Schoolbox?

De inhoud van de Schoolbox kan per keer verschillen. Het kan dus goed zijn dat er iets anders in jouw Schoolbox zit dan in die van een klasgenootje die al eerder een Schoolbox heeft gekregen. Wel is de Schoolbox altijd gevuld met leuke cadeautjes waar je lekker mee kan spelen– dus zo min mogelijk bonnetjes en flyers!

4. Wanneer kan ik de Schoolbox aanvragen?

De Schoolbox kan je aanvragen als je in Nederland woont en in groep 1 zit of hier naartoe gaat. Je kan de Schoolbox vanaf twee maanden voor jouw allereerste schooldag aanvragen. Dit mag ook de eerste wendag op de basisschool zijn.
Zit je in groep 2 of hoger, dan kan je geen Schoolbox aanvragen. 

5. Hoe kan ik de Schoolbox aanvragen?

Via het online aanvraagformulier op mijnschoolbox.nl kan je jezelf aanmelden voor de Schoolbox. Hiervoor heb je een geldig e-mailadres nodig. Via dit e-mail adres krijg je een uitnodiging om de Schoolbox op te halen.

6. Mijn (tweeling)broertje of zusje gaat ook naar groep 1 en wil ook een Schoolbox aanvragen. Hoe gaat dat?

Jouw papa of mama kan voor jouw broertje of zusje een Schoolbox aanvragen. Let op: Dit kan alleen als je een broertje of zusje hebt die ook in groep 1 zit!
Hiervoor log je in op mijnschoolbox.nl. Vervolgens ga je naar 'Mijn profiel' en klik je op 'Papa/Mama'. Bovenaan zie je nu een tabblad staan met 'Kind toevoegen'. Klik hierop om de Schoolbox aan te vragen. 

7. Wanneer kan ik de Schoolbox ophalen?

Na het bevestigen van jouw aanvraag ontvang je per e-mail een code waarmee de Schoolbox opgehaald kan worden. Het kan even duren voordat je deze e-mail ontvangt (houd ook de spam box in de gaten). Met de code uit de e-mail kan je direct naar de winkel. Kom samen met één van je ouders; het is ook belangrijk dat je er zelf bij bent! Alleen dan kan je een Schoolbox ophalen. 

8. Waar kan ik de Schoolbox ophalen?

Je kan de Schoolbox ophalen in alle filialen van Top1Toys in Nederland. Via de locatiezoeker kan je vinden waar een Top1Toys bij jou in de buurt is.
Let op: Bij het ophalen van de Schoolbox dienen zowel de ouder als het kind aanwezig te zijn.

9. Ik ben niet in de gelegenheid om de Schoolbox op te halen. Wat nu?

Je kan de Schoolbox alleen ophalen samen met minstens één van jouw ouders. Je moet zelf dus ook aanwezig zijn om jouw Schoolbox op te halen. Kom dus samen met jouw vader of moeder naar Top1Toys.

10. Ik zit al in groep 1. Kan ik de Schoolbox nog steeds aanvragen?

Als je al in groep 1 zit, dan kan je alsnog de Schoolbox aanvragen. Dit kan totdat je naar groep 2 gaat. Zit je in groep 2 of hoger, dan kan je geen Schoolbox aanvragen. 

11. Kan ik de Schoolbox ook voor iemand anders aanvragen?

Nee, je kan de Schoolbox alleen voor jezelf aanvragen. Wel zit er in de Schoolbox een kaartje waarmee jouw vriendjes of vriendinnetjes (die naar groep 1 gaan) zich ook aan kunnen melden.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met ons op.

Contact